Alzheimer Trefpunt: jonge mensen met dementie

Een Alzheimer Trefpunt biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Tijdens elke editie wordt een interessante spreker uitgenodigd omtrent een ander thema.

Op jonge leeftijd dementie krijgen heeft een grote impact op de persoon zelf, maar ook op de omgeving.

Iemand met dementie en zijn partner komen vertellen over hun ervaringen; hoe het is begonnen, hoe het daarna is gegaan en wat dit voor hen betekent.
Een casemanager zal uitleggen wat er anders is in vergelijking met ouderen die dementie krijgen.

Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Trefpunt bij u in de buurt.

Inloop om 19.00 uur. De bijeenkomst start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur, inclusief een pauze met informatietafel en mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Alzheimer Trefpunt: jonge mensen met dementie

: |

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Alzheimer Midden-Kennemerland in samenwerking met MaatjeZ. Voor dit evenement geldt een vrije inloop. U hoeft zich dus niet op te geven voor dit evenement.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Vervoer nodig naar deze activiteit?

Heeft u zelf geen vervoer of wilt u als mantelzorger even een ochtend/middag vrij om allerlei zaken te regelen of zelf even bij te komen? Lees hier de mogelijkheden.