De Wonderbaarlijke Reis. Over verder gaan bij grote veranderingen.

Hoe kun je als (oud) mantelzorger invulling geven aan het veranderde leven. Waag de sprong en reis mee!

Het project bestaat uit één kennismakingsbijeenkomst, vijf workshops, het bekijken van een theatervoorstelling en een presentatie. Het is bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met mantelzorgen voor een ander.

We onderzoeken wat ieders persoonlijke reis (in verbeelding) wordt. En gebruiken muzikale en theatrale middelen om deze wegen te ontdekken.

De workshops worden gegeven door Doris Hochscheid (celliste, actrice) en Marjolein Baars (theatermaakster, trainer) van het Michael Chekhov Collectief.

Hoe richt u uw leven (opnieuw) in als:

Uw naaste dementie krijgt, verhuist of is overleden?

Hoe houdt u plezier in het leven, samen of alleen?

Hoe gaat u om met gemis, schuldgevoel en rouw? Wie reist er met u mee?

Neemt u nieuwe routes of blijft u op uw oude pad?

Datummaandag 11 december16:00 tot 18:00LocatieBuurthuis D’EvelaerAdres

Luttik Cie 35, Heemskerk

Kosten
voor
Gratis

De Wonderbaarlijke Reis. Over verder gaan bij grote veranderingen.

: |

We starten met een vrijblijvende gratis kennismakingsbijeenkomst op maandag 11 december van 16.00 – 18:00 uur in d’Evelaer. Kom langs en kijk of dit bij u past! Voor alle mantelzorgers van een naaste (oud of jong). De koffie staat klaar.

De workshops zijn op de woensdagmiddag/avond (16:00 -19:30) inclusief eten. De eerste start op 24 januari. Data daarna zijn 7 februari, 28 februari, 27 maart, 17 april en 24 april. Er is plek voor 12 personen, dus we houden het klein.

Inbegrepen is de prachtige theatervoorstelling ‘De Wonderbaarlijke Reis van Fi’ op vrijdag 8 maart van 19.00-20.30 uur. Deze kunt u dus gratis bezoeken.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel