Naar de film! ochtend (Dag van de Mantelzorg)

Vrijdag 10 november is DE DAG VAN DE MANTELZORG! Op deze dag gaan mantelzorgers uit Beverwijk en Heemskerk gezamenlijk naar de bioscoop. Sterker nog. MantelZ huurt zowel in de ochtend als in de avond twee grote bioscoopzalen af. U geniet van een mooie bioscoopfilm, omringt door mensen die hetzelfde doen als u, mantelzorgen.

Let op:
- U mag zich slechts voor 1 van de 2 voorstellingen opgeven.
- U moet bij uw aanmelding aangeven welke film u wilt zien.
- Dit geeft u bij uw aanmelding bij MantelZ aan onder het kopje ‘extra informatie'.

Film 1: Rocco & Sjuul:

Wanneer Sjuul na jaren haar jeugdliefde Rocco weer ontmoet en de vonk weer overslaat, brengt dat onvermijdelijke consequenties met zich mee, want mag en kan je wanneer je al een heel leven hebt geleid voor jezelf kiezen?

Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?

Film 2: Alles is zoals het had moeten zijn.

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.

Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Tijdschema:

Dit jaar wordt er gewerkt met een ochtendvoorstelling en een avondvoorstelling. U kunt zich op deze dag voor één film opgeven.

Ochtend:

10:00 – Inloop
10:15 – Start films
11:45 – Einde Rocco & Sjuul
12:00 – Einde Alles is zoals het zou moeten zijn

Gezellig met alle mantelzorgers naar de film!

In bioscoop Cineworld Beverwijk

Kies voor de de ochtend óf de avond

Kies uit één van de twee films

Opgeven via MantelZ

Naar de film! ochtend (Dag van de Mantelzorg)

: |

U kunt zich aanmelden via het formulier van MantelZ.

In het veld ‘eventuele extra informatie’ geeft u aan welke film uw voorkeur heeft. Verdere vragen of opmerkingen kunt u ook in dit veld plaatsen. Wilt zich samen met een andere mantelzorger opgeven? Dan kunt u dit ook hier opschrijven onder vermelding van de naam en e-mailadres.

MantelZ kijkt ernaar uit om u te ontvangen in Cineworld Beverwijk, tot dan!

Deze activiteit is onderdeel van de Week van de Mantelzorg van MantelZ, centrum voor mantelzorg.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel