Trommelend de wereld rond

Percussiedocent Floris van Tol zal in maart opnieuw drie inspirerende workshops verzorgen waarbij de deelnemers kennis maken met diverse slagwerkinstrumenten.

Floris zegt over zijn workshops: "Ik ga in een ontspannen omgeving de cursisten kennis laten maken met slagwerk van over de hele wereld. Naast informeren is er natuurlijk veel ruimte voor spelen en ontdekken. We spelen een les op die mooie grote Afrikaanse trommels: Djembés.

De andere twee bijeenkomsten gaan we op diverse slagwerkinstrumenten spelen en vormen we een heus Braziliaans Samba orkest.

Tot slot gaan we een les doen over melodische instrumenten zoals de marimba en vormen we ook weer een klein orkest. Ervaring is niet nodig en plezier is gegarandeerd!"

Datumdinsdag 12 maart10:00 tot 11:40LocatieCultuurhuis HeemskerkAdres

Maerten van Heemskerckplein 5
1964 EZ Heemskerk

Kosten
voor
Gratis

Trommelend de wereld rond

: |

De workshops zijn per serie, maar ook los per keer te bezoeken.
Tijd: Inloop met koffie vanaf 9.45, workshop zelf is van 10.30-11.40 uur.
Locatie: Slagwerk lokaal Cultuurhuis Heemskerk (1e verdieping). Er is een lift.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mirjam Nagtegaal: M.Nagtegaal2@vivazorggroep.nl. Of even te bellen naar 06 - 20 39 67 52.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Vervoer nodig naar deze activiteit?

Heeft u zelf geen vervoer of wilt u als mantelzorger even een ochtend/middag vrij om allerlei zaken te regelen of zelf even bij te komen? Lees hier de mogelijkheden.