Zelfhulpgroep de Jonge Reiger (<65jaar). Bespreek jouw situatie met gelijkgestemden.

Na het succes van de Zelfhulpgroep de Reiger, voelen we dat er óók behoefte is voor partners van mensen met jong dementie.

Dit houdt in dat uw partner de diagnose dementie voor zijn/haar 65e heeft gekregen. De levensfases zijn bij deze doelgroep anders.

Maar ook hier zal er behoefte zijn om met elkaar te praten, elkaar te steunen en verschillende onderwerpen te bespreken ter ondersteuning tijdens dit proces. Naast ervaringen delen kan ook informatie verstrekt worden en is er ruimte voor creatieve intermezzo’s. Tijdens de eerste bijeenkomst worden de opties voorgelegd en bepalen de deelnemers van de groep welk onderwerp zij de volgende keer aan de orde willen stellen.

Wilt u eerst meer informatie (via info@uitjezorgijmond.nl) of meldt u zich voor een eerste gratis kennismaking alvast aan? U bent van harte welkom!

"Samen leren van ervaring met en van elkaar"

Voor partners van mensen met jong dementie (< 65 jaar)

Veilige omgeving om ervaringen te delen

Lotgenoten spreken en elkaar tips geven

U bent de ervaringsdeskundige!

Handvatten krijgen voor en van mensen die in hetzelfde schuitje zitten

Zelfhulpgroep de Jonge Reiger (<65jaar). Bespreek jouw situatie met gelijkgestemden.

: |

We organiseren bijeenkomsten met een frequentie van elke 3 weken, op woensdagavond. Totaal aantal sessies hangt af van het aantal deelnemers. Elke deelnemer komt in een sessie aan bod. Maximaal aantal deelnemers is 8.

Meedoen kan alléén met voorinschrijving voor alle bijeenkomsten. Zo creëren we een hechte, intieme groep.
Geef hieronder uw naam en contactgegevens op. Dan nemen wij snel contact met u op!

De eerste kennismakingssessie is geheel gratis, met een lekker kopje koffie. Daarna vragen wij € 1,- per sessie voor de versnapering.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel