Maak kennis met de Reigershoeve

Deze bijeenkomst kunt u helaas niet meer boeken! We zitten voor deze editie VOL. De eerstvolgende 'Kennismaken met de Reigershoeve' is op zondag 26 mei. Daar bent u weer van harte welkom! U kunt die nu al reserveren (kijk in de maand mei in de activiteiten agenda ).

Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over de Reigershoeve. Wij vertellen wat de Reigershoeve zo bijzonder maakt. We laten zien aan de hand van korte filmpjes en een rondleiding hoe het leven op de Reigershoeve eruitziet. Daarnaast is er genoeg ruimte voor vragen. Ook is er gelegenheid om in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

"Ik keek er een beetje tegenop, maar nu ik hier geweest ben vind ik het niet erg om op een wachtlijst te staan. Een mooie rondleiding en een fijne bijeenkomst. Het neemt de drempel om hier te gaan wonen een beetje weg. Ik kom graag nog eens terug."

Voor mensen die op de wachtlijst staan en hun naasten voor wonen op de Reigershoeve

Laagdrempelig

Informatie over de visie en het wonen

Om de drie maanden

Rondleiding over het terrein

Ruimte voor gesprek

Vooraf inschrijven verplicht

Maak kennis met de Reigershoeve

: |

Deze editie is helaas VOL geboekt. U bent weer van harte welkom op zondag 26 mei a.s.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Vervoer nodig naar deze activiteit?

Heeft u zelf geen vervoer of wilt u als mantelzorger even een ochtend/middag vrij om allerlei zaken te regelen of zelf even bij te komen? Lees hier de mogelijkheden.