Voorstelling De Wonderbaarlijke Reis van Fi

Iedereen is welkom. Bent u bijvoorbeeld alleenstaande oudere, net met pensioen of verhuisd, (ex)mantelzorger of vrijwilliger in welzijn en zorg? Kom vrijdag 8 maart naar d'Evelaer voor deze bijzondere voorstelling.

Doris Hochscheid (celliste, actrice) en Marjolein Baars (theatermaakster, trainer) verbeelden op theatraal, muzikale wijze de worsteling van Fi om het onbekende in te stappen en op reis te gaan. Fi wíl wel opnieuw invulling aan haar leven geven, maar deinst steeds terug.

"Wat als…, hoe moet…, ik ben te oud, dat kan ik niet, heb ik nog nooit gedaan, wie zit op mij te wachten, het gaat toch altijd mis."

Er is veel wat haar tegenhoudt. Gevangen in haar oude (zorg)rol, houdt zij zich vast aan oude beelden, patronen, verwachtingen, mantra’s en angst. Ze neemt geen tijd om te luisteren naar dat iele, nieuwe stemmetje dat zegt: "Kom, we gaan…. op reis!….."

Fi grijpt ieder excuus aan om niet te gaan uit angst voor de consequenties. Tot het iele stemmetje letterlijk tevoorschijn komt, bij haar op de bank komt zitten en zich laat horen.

Voor Fi het door heeft, zijn ze vertrokken met alle tragische, komische en dramatische gevolgen van dien. Het blijkt een wonderbaarlijke reis te worden, waarin het onverwachte een levendige rol speelt.

"Wat als…, hoe moet…, ik ben te oud, dat kan ik niet, heb ik nog nooit gedaan, wie zit op mij te wachten, het gaat toch altijd mis."

Over stappen durven zetten

Veranderingen aangaan

Herkenbare barrières overwinnen

Opnieuw invulling geven aan je leven

Handvaten ontvangen

Trailer De Wonderbaarlijke Reis van Fi
Datumvrijdag 8 maart19:00 tot 21:30LocatieBuurthuis d’EvelaerAdres

Luttik Cie 35, Heemskerk

Kosten
voor
7.50

Voorstelling De Wonderbaarlijke Reis van Fi

: |

Geef bij 'aantal' aan met hoeveel personen u komt. Vul vervolgens uw gegevens in. Na het versturen van het formulier krijgt u een bevestigings email.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Vervoer nodig naar deze activiteit?

Heeft u zelf geen vervoer of wilt u als mantelzorger even een ochtend/middag vrij om allerlei zaken te regelen of zelf even bij te komen? Lees hier de mogelijkheden.